Pehart Tec raporteaza o crestere de peste 5 % a cifrei de afaceri

Unul dintre principalii furnizori de articole de hartie pentru HoReCa, dar si pentru consumul casnic, , poate anunta inca de pe acum rezultate favorabile pentru anul 2014.
Conform unui comunicat, producatorul de articole din hartie Pehart Tec din Peshy;treordm;ti, judetul Alba, controlat de omul de afaceri Ioan Tecar, a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 255,7 mil. lei 57,5 mil. euro , in creordm;tere cu 5% fata de anul anterior.Pehart Tec face parte din grupul MG-Tec, cu afaceri totale de 585,5 mil. lei 131,5 mil. euro ?si peste 1.000 de angajati in 2014.
In 2014 ne-am axat, in principal, pe consolidarea pozitiei comshy;paniei pe piata, avand in vedere trendul crescator al marshy;cilor private existente in mashy;gazine ?si al diversitatii acestora. Astfel, am reu?sit sa creordm;tem notorietatea marshy;cilor proprii, Pushy;fina ?si Alint, fapt care a dus imshy;plicit ?si la creordm;shy;teshy;rea vanshy;zarilor, a informat domnul Ioan Tecar, proprietarul grushy;pului MG-Tec.
Fabrica de hartie din Petreordm;ti proshy;duce prosoape de bucashy;tarie, hartie igienica, batiste, ordm;ervetele care ajung in marile lanshy;turi de mashy;gashy;zine Lidl, Auchan, Profi, Meshy;tro, Cora sau sunt comerciashy;lishy;zate prin intermediul distrishy;buishy;torilor. Comshy;pashy;nia exporta o parte din productie in Grecia, Unshy;garia, Bulshy;gashy;ria, Germania ?si Serbia. In urma investitiilor derulate pana in prezent, capashy;cishy;tashy;tea de productie a fabricii Pehart Tec a crescut cu aproshy;xishy;mashy;tiv 30%, informeaza Ziarul financiar.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *