Pe 26 iulie, The President Pool Lounge continua seria degustarilor de vin

Comunicat Proiectul Vinum Carmina 2018 continua in luna iulie cu o noua degustare de vin si cultura. Al doilea eveniment din cadrul proiectului are loc pe 26 iulie 2018, de la ora 19, la The President Pool Lounge,B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti in Parcul Tei – pe malul lacului . In cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum Carmina, vinurile degustate vor fi prezentate si oferite de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare despre legatura dintre vin si poezie sustinuta de invitatul special al serii. Platourile cu gustari ce vor insoti vinurile Purcari pe durata evenimentului vor fi pregatite de chefii restaurantului The President.
Invitatii vor putea sa testeze vinurile partenere si sa se relaxeze pe muzica de calitate in cadrul unui spectacol realizat de Cover Dance Band, parte a Taraf Bucuresti. Pe durata evenimentului, saloanele Centrului de Evenimente The President si piscina vor fi disponibile pentru vizitare. Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul Vinum Carmina 2018 se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa Venetia, in cadrul Centrului de Evenimente The President. Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustari de vinuri diferite pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august in cadrul carora 3 case de vinuri partenere sunt invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri. La eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentati ai diplomatiei, angajati din companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg. Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV,StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle. Participarea la eveniment este gratuita.
Despre The President
Situat pe malul Lacului Tei si inconjurat de vegetatia parcului cu acelasi nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni. THE PRESIDENT dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, intre orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate intre 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate intre 100 si 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta cu o capacitate intre 150 si 400 de persoane, salonul Florenta-Verona cu o capacitate intre 401 si 800 de persoane, alaturi de o terasa cu o capacitate de 600 de persoane Terasa Venetia , o piscina The President Pool Lounge deschisa in perioada mai – septembrie si un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party. Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri in experiente placute.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *