Pardoseli recomandate in industria alimentara

Conditie esentiala in industria alimentara, reducerea bacteriana si microbiologica se poate realiza si cu ajutorul utilizarii pardoselilor performante. Solutii in acest sens propune Grup 4M, reprezentanta in Romania a concernului Grup 4 Europa. Dintre acestea, am selectat pentru editia de fata urmatoarele propuneri.
FLOWCRETE FLOWSHIELD SL
Pardoseala epoxidica cu finisaj autonivelant, igienic.
Se utilizeaza in zone de productie uscate, unde pardoseala este supusa la trafic mediu spre intens, atat pietonal cat si in traficul cu carucioare, transpaleti si motostivuitoare cu roti din cauciuc. Utilizare tipica pentru laboratoare, camere curate, depozite si fabrici din industria alimentara dar si din alte industrii.
Caracteristici: imbunatateste mediul de lucru; igienic – usor de curatat; anti-patare, anti-praf; finisaj rezistent la uzura; rezistent la abraziune; disponibila si ca antistatica.
FLOWCRETE FLOWSHIELD SL
Pardoseala epoxidica, cu finisaj autonivelant, igienic. Utilizabila in zone unde pardoseala este supusa la trafic mediu spre intens. Utilizare tipica pentru laboratoare, camere curate, depozite si fabrici din industria alimentara etc.
Caracteristici: atractiv, imbunatateste mediul de lucru; igienic – usor de curatat; anti-patare, anti-praf; pardoseala cu finisaj rezistent la uzura; rezistent la abraziune; disponibila si ca antistatica.
FLOWCRETE FLOWFRESH RT
Flowfresh RT este o pardosela poliuretanica, o sapa poliuretanica cu grosimi cuprinse intre 6 – 9 mm, pentru zone cu incarcari mecanice grele, cu foarte buna rezistenta chimica si care contine incorporat in masa un aditiv antimicrobian. Stratul colorat are o textura antiderapanta. Ideal pentru industria alimentara.
Caracteristici: contine Polygiene, un aditiv antimicrobian bazat pe ioni de argint; rezistenta chimica foarte buna; suprafata antiderapanta usor de curatat si sterilizat, necesita minimul de rosturi; rezistenta termica pana la 120C; poate fi curatata cu abur; nu se pateaza, nu produce praf; foarte buna rezistenta la abraziune; rezistente deosebite la socuri mecanice; rezistenta la alunecare, atat in mediu uscat, cat si in mediu umed.
FLOWCRETE FLOWCOAT SF41
Flowcoat SF41 poate fi utilizat ca pardoseala colorata rezistenta la trafic in zone cum ar fi: fabrici, depozite, spatii de productie unde se impune o rezistenta chimica foarte buna.
Caracteristici: rezistenta chimica; rezistenta la trafic; rezistenta la abraziune; fara solvent, miros slab; aspect estetic atractiv; finisare sigilata si igienica; intretinere usoara; rezistenta la alunecare, poate fi realizata conform cerintelor clientului.
FLOWCRETE FLOWSHIELD LXP HD
Sistem de pardoseala poliuretanica autonivelanta flexibila, din 3 componente, fara solvent, cu grosimea intre 2 si 3mm.
Este o pardoseala usor de curatat, flexibila, cu buna rezistenta chimica. Utilizarile tipice sunt in zonele de procesare, de fabricatie, ambalare si depozitare, domenii supuse traficului greu si cu transpaleti, dar si in cazul in care este nevoie de un anumit grad de elasticitate a pardoselii.
Caracteristici: finisaj fara sudura cu exceptia rosturilor stratului suport ; rezistenta chimica excelenta la zaharuri si acizi; usor de curatat si sterilizat, cerinte de intretinere reduse;flexibil, poate fi utilizat peste asfalt, lemn si otel; rezistenta mare la abraziune; fara solvent; miros slab.
FLOWCRETE MONDECO
Pardoseala poliuretanica avand un finisaj tip mozaic terrazzo , rezistent la temperaturi ridicate, usor de curatat cu aburi. Ideala pentru zonele de procesare din industria alimentara si chimica, acolo unde podeaua este supusa scurgerilor de lichide fierbinti, curatarii cu abur, traficului intens, impactului mecanic si la atac chimic.
Caracteristici: finisaj tip mozaic atractiv; excelenta rezistenta la soc termic; contine Polygiene, un aditiv antimicrobian pe baza de ioni de argint; excelenta rezistenta chimica pe tot parcursul; finisaj impecabil si de igienic; usor de curatat; rezistenta mare la abraziune; miros scazut in timpul instalarii.
Sursa: www.4m-pardoseli.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *