Paletizare si infoliere de mare capacitate cu utilaje Marden Edwards

Variind de la echipamente entry level-low cost si terminand cu utilaje sofisticate, Marden Edwards propune solutii eficiente de paletizare, furnizand inclusiv folii protectoare, informeaza FoodPackaging.
Echipamentele, cat se poate de versatile, pot functiona cu folii de diverse dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarui beneficiar. Precizia de ambalare si gradul de aderenta al foliei asigura executarea unor operatiuni corecte si ieftine.
Viteza de ambalare este de 40 de produse pe minut, pentru cele mai ieftine utilaje, aceasta putand ajunge la 300 de produse pe minut, in conditiile in care plaja medie variaza intre 50 si 150 de produse pe minut.
O alternatica o poate reprezenta echipamentul de paletizat Strectchbander. Sistemul utilizeaza o folie de polietilena, presupunand doua role care realizeaza o tesatura, rezultand un ambalaj rezistent.
Spre deosebire de sistemul overwrapper, capetele foliei sunt lasate libere, fapt care faciliteaza schimbarea dimensiunilor, operatiunea realizandu-se in mai putin de 5 minute. Filmele utilizate sunt etanseizate la cald, fapt care determina cresterea spectaculoasa a rezistenei la manevrare si transport.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *