P3 inchiriaza 25.445 m2 catre Fiege in parcul P3 Mszczonow din Polonia

Potrivit unui comunicat de presa trimis pe adresa redactiei noastre,P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica, a semnat contracte de inchiriere pentru 25.445 de m2 de spatii de depozitare in parcul Mszczonoacute;w de langa Varsovia, cu Fiege Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice din Europa.
Furnizorul international de servicii logistice si-a reinnoit contractele de inchiriere pentru spatiile existente si a semnat un nou contract pentru extindere, astfel incat suprafata totala ocupata de Fiege in parcul P3 Mszczonoacute;w, se ridica acum la peste 46.000 de m2. Fiege, cu sediul central in Greven, Germania, mai detine adiacent parcului P3, o alta cladire de depozitare.
Piotr W – s, Leasing Development Director P3 Polonia, a declarat: Fiege are nevoie de mai mult spatiu pentru a tine pasul cu piata in crestere din Polonia, deservind mai multe companii internationale. Mszczonoacute;w este o locatie atractiva pentru jucatorii din domeniu datorita apropierii de Varsovia si a legaturilor rutiere cu marile orase din regiune si cu Germania. Decizia Fiege de a ramane si de a se extinde in cadrul parcului Mszczonoacute;w, arata relatia stransa si de lunga durata pe care echipa noastra a dezvoltat-o cu clientul.
P3 Mszczonoacute;w se afla la circa 50 km sud-vest de Varsovia, are acces direct la reteua de autostrazi Katowice, pound;oacute;dfrac14; si Poznantilde; si conexiuni catre Berlin. Parcul are potential de dezvoltare asemenea unui centru multi-modal si planuri de dezvoltare pentru inca 80.500 de m2 de spatii de depozitare.
Pe langa P3 Mszczonoacute;w, P3 mai detine in Polonia inca un parc, localizat in centrul tarii, la Piotrkoacute;w. Totodata, P3 este pregatita pentru preluarea a inca doua parcuri in portofoliul sau local, odata cu finalizarea procesului de achizitie de la CA Immobilien. Unul dintre parcuri se afla in Blonie, la 30 de km sud-vest de Varsovia, iar cel de-al doilea langa Poznan, in hubul logistic Gadki, zona in plina expansiune.
P3este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati de logistica in Europa. Avand activitati in toata Europa, portofoliul P3 cuprinde 115 depozite, care totalizeaza 2.4 milioane m2 de spatii in opt tari siun portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 780.000 de m2.
Misiunea P3 este sa ofere chiriasilor o experienta de prima clasa in locatii logistice cheie. P3 dezvolta proiecte durabile si ecologice la cele mai inalte standarde internationale.
PointPark Properties a adoptat noul brand corporate P3 si va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. Pentru mai multe informatii despre P3 puteti accesa noul nostru website www.p3parks.com.
P3 este detinuta de TPG Real Estate si Ivanhoeacute; Cambridge.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *