P3 il numeste pe Andrei Jerca in functia de Head of Asset Management Romania

Potrivit unui comunicat trimis pe adresa redactiei noastre, P3 Logistic Parks, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica, l-a numit pe Andrei Jerca in functia de Head of Asset Management in Romania. Acesta se alatura echipei locale a P3, care activeaza in Bucuresti din anul 2010.
Peter Beeaacute;r, Managing Director P3 pe Europa Centrala si de Est, a declarat: Andrei cunoaste foarte bine parcul si clientii prezenti acolo, iar acest lucru ne va ajuta sa exploram potentialul pentru constructia de noi spatii, avand disponibile 40 de hectare de teren pentru dezvoltare. Andrei aduce un plus de valoare echipei locale si confirma misiunea P3 de a investi in Romania, piata care joaca un rol extrem de important in sectorul european de productie.
Jerca, 32 de ani, s-a ocupat de asset managementul celor 215.000 de m2 de spatii din P3 Bucharest Park in ultimii sapte ani. P3 a achizitionat acest parc logistic la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, fapt care a propulsat compania in topul jucatorilor de pe piata locala de depozitare si logistica.
Responsabilitatile lui Andrei de pana acum au inclus toate aspectele cu privire la inchirierea spatiilor din parc, pe masura ce s-au construit noi cladiri, si atragerea de clienti cu nevoi de expansiune a spatiilor de depozitare. Acesta a terminat Facultatea de Marketing si Comert in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Andrei Jerca a declarat: Prezenta P3 pe piata locala de cinci ani si angajamentul de a investi si a se dezvolta in Romania m-au facut sa ma alatur echipe locale. Achizitia parcului P3 Bucharest reprezinta o noua etapa in evolutia companiei si astept cu nerabdare sa imi aduc contributia la noile planuri de dezvoltare ale parcului si, de ce nu, si in alte regiuni din Romania.
P3este un investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati de logistica in Europa. Avand activitati in toata Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de depozite, care totalizeaza 2.9 milioane m2 de spatii in noua tari siun portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spatii, de peste 1.6 milioane m2.
Misiunea P3 este sa ofere chiriasilor o experienta de prima clasa in locatii logistice cheie. P3 dezvolta proiecte durabile si ecologice la cele mai inalte standarde internationale.
PointPark Properties a adoptat noul brand corporate P3 si va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. Pentru mai multe informatii despre P3 puteti accesa noul nostru website www.p3parks.com.
P3 este detinuta de TPG Real Estate si Ivanhoeacute; Cambridge.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *