Noutate de la Lantec Industries: Extractorul de esente

Participarea companiei Lantec Industries la Indagra 2014 a fost pe cat de consistenta, pe atat de benefica, noutatea prezentata la unul dintre standurile organizate, fiind Extractorul de esente, recomandat pentru procesarea oricarei plante tehnice sau aromatice dar, cu un plus pentru fabricarea uleiului de nuca, dupa cum ne-a declarat domnul Valentin Oprea, Director General.
Toto domnia sa a declarat pentru infoALIMENT Magazin ca firma pe care o conduce poate livra echipamente pentru procesarea sucurilor dar si echipamente de sortare si ambalare a fructelor.
Referindu-se la activitatea Lantec Industries, domnul Oprea a declarat ca anul 2014 este unul cat se poate de bun, estimand o crestere de cca 40 %. Acesta a adaugat: Anul acesta am reusit sa finalizam cateva proiecte, cum ar fi: Infiintarea unei sere de tomate la iasi, infiintarea unei plantatii pomicole de 120 de hgectare, in Teleorman, echiparea unei Fabrici de conserve la Vaslui dar si furnizarea de echipamente specifice si amenajarea unui sistem de irigatii pentru o suprafata de 140 de hectare.
De altfel, Lantec Industries acopera o foarte larga gama de servicii destinate promiculturii si legumiculturii, precum si zonei de procesare a legumelor si fructelor, la care se adauga furnizarea de sisteme antigrindina, unul dintre acestea fiind expus la standul exterior organizat de firma, la aceasta editie a Indagra.
In finalul dialogului nostru, domnul Valentin Oprea a adaugat: La aceasta editie, am avut foarte multe contacte de afaceri si sunt sigur ca vom incheia noi contracte, in viitorul apropiat. Cel mai mult, insa, ma bucura dezvoltarea afacerilor beneficiarilor nostri care pornesc de jos si care lucreafa finantandu-se prin forte proprii. Consider acest gen de dezvoltare ca fiind una sanatoasa, care confera stabilitate pentru viitor.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *