Noul miniblender Philips BlendGo HR2872

Un suc sau un smoothie delicios ?si proaspat nu a fost niciodata mai uordm;or de pregatit. Pentru ca ordm;tim ca iti doreordm;ti sa te bucuri oriunde de bauturile tale preferate, preparate chiar la tine acasa, iti prezentam noul miniblender Philips BlendGo HR2872. Chiar daca eordm;ti pe fuga, acum iti vei putea pregati rapid cocktail-ul de fructe favorit: amesteci ingredientele direct in recipientul portabil al noului miniblender Philips, pe care il poti lua apoi cu tine la serviciu sau cand ie?si la o plimbare.
Pe langa vasul clasic, noul miniblender Philips HR2872 vine cu vasul On-the-Go, un recipient cu capac numai bun pentru o amestecare rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele preferate direct in recipient, sa il ataordm;ezi la miniblender ?si sa amesteci. Pune apoi capacul ?si poti lua cu tine deliciosul preparat oriunde ai merge, fara pa?si suplimentari sau sa fie nevoie sa muti lichidul preparat dintr-un recipient in altul. Noul miniblender are o putere de 350 de wati astfel incat sa poti amesteca extrem de uordm;or fructe, legume sau lactate. Poti face astfel shake-uri sau sucuri de fructe, sosuri sau chiar maioneza.
Recipientul portabil are o capacitate de 0,6 l, fiind uordm;or de transportat atat de cei mari, cat ?si de cei mici. Spanac, mar, castravete sau telina – alege ingredientele preferate pentru un smoothie care sa iti dea energie cand eordm;ti la serviciu sau sa te mobilizeze sa faci sport. Poti lua recipientul On-the-Go cu tine in calatorii sau la alergat. Mai mult, ii poti pregati copilului tau delicii sanatoase direct acest vas, pe care sa il ia in fiecare zi la el in ghiozdan.
Pentru bebelusi, poti pregati usor cele mai hranitoare piureuri cu ajutorul vasului clasic, gradat, de 0,6 l. Prepara exact cat ii trebuie micutului tau, astfel incat sa te asiguri ca il hraneordm;ti de fiecare data cu mancare proaspata. Noul miniblender Philips are un design elegant care se incadreaza frumos in orice bucatarie, clasica sau moderna, mare sau mica, ocupand un spatiu redus. Mai mult, cablul va sta ascuns, datorita sistemului de stocare special ?si vei avea o bucatarie mereu ordonata. Pret recomandat: noul miniblender Philips BlendGo HR2872 – 214,76 lei

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *