Nou sistem de etichetare de la Luceo

Luceo va introduce un nou sistem de echipamente pentru etansare si etichetare in cadrul expozitiei Pack Expo International de la Chicago de luna aceasta, informeaza Global Meat News.
Cea de a patra generatie de echipamente ThermoSecure L este un sistem de ambalare care are capacitatea de a respinge ambalaj sigilate necorespunzator si erori de marcaj. Echipamentul poate fi instalat la capatul unei linii de productie sau in alta sala cu un indice de etansare IP66.
Un purtator de cuvant al companiei Luceo a declarat ca satisfacerea cerintelor a fost in centru conceptului de design: Aceasta masina noua a fost proiectata in conformitate cu cerintele de la producatori din industria alimentara si mediile lor de productie impreuna cu doua aspecte fundamentale: Principii de igiena si usurinta de utilizare si functionare.
Caracteristicile ThermoSecure L sunt planuri inclinate pentru scurgerea apei de spalare si nici o parte din sticla, care este in conformitate cu recomandarile directivei HACCP.
Utilizarea echipamentului este orientata spre realizarea unei etanseizari si etichetari perfecta a ambalajelor, au declarat pentru sursa citata specialistii Luceo. Scopul nostru este ca beneficiarii nostri sa gaseasca la noi solutiile care le vor rezolva provocarile legate de productia imediata si care ii vor ajuta sa anticipeze nevoile ulterioare.
Dintre caracteristicile echipamentului, amintim:
Anticipeaza operatiunile ulterioare;
Asigura o infrastructura sigura a controlul acesteia prin comenzi sigure
Anticipeaza impactul sigurantei alimentare si operatiunile de pe lantul de productie
Foloseste tehnici integrate pentru a obtine date importante de la echipamente
La randul lor, specialistii de la CryoVac vor prezenta mbalajul Mirabella, format din doua filme termocontractabile coextrudate, din care unul este un film de etansare permeabil, iar cel de-al doilea, aflat la exterior, este cu bariera la oxigen. Filmul este combinat cu tavi CryoVac din polipropilena sau spuma rigida, pentru ambalarea perfect ermetica a produselor din carne.
Un accesoriu MAP propus de Multisorb Technologies aduce beneficii tuturor actorilor din lantul de aprovizionare, prin marirea termenului de pastrare a carnii, din momentul ambalarii, in cel al expunerii, in cazul vanzarii cu amanuntul. Numita FreshPax CR, tehnologia utilizeaza necrofagi de oxigen, fiind conceputa pentru a fi utilizata la ambalarea in saci.
Intr-un timp de 24, pana la la 48 de ore, necrofagii din interiorul sacilor reduc oxigenul rezidual la zero, extinzand termenul de valabilitate al carnii la 25 de zile. Cand sacii sunt deschisi, produsul trayed capata culoarea rosie sau roz, demonstrand, astfel, termenul de valabilitate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *