Nou Director Comercial la Danone

Echipa de management Danone Romania are un nou membru incepand cu decembrie 2013, dupa preluarea de catre Roxana Tisaianua pozitiei de Director Comercial Romania si Director de Dezvoltare Moldova si tarile Adriatice. Roxana va raporta catre Dieter Schulz, Director General Danone Europa de Sud Est.
Ma bucur sa revin in Romania dupa o experienta internationala care mi-a oferit o perspectiva proaspata asupra practicilor din peste 10 tari si din Grupul Danone, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcata de o schimbare accelerata.
In Romania aproximativ unul din doua iaurturi cumparate sunt din portofoliul Danone, acesta fiind rezultatul calitatii si accesibilitatii produselor noastre, apreciate de consumatori in peste 15 ani de cand producem in Romania.
Consumatorii romani devin tot mai interesati si exigenti in privinta alimentelor pe care le achizitioneaza si de aceea prioritatea mea va fi sa le inteleg cat mai bine asteptarile si sa intaresc relatia dintre companie si comercianti, impreuna cu care cred cu putere ca putem sa oferim cele mai bune alegeri alimentare pentru o nutritie sanatoasa si echilibrata, a declarat Roxana Tisaianu, Director Comercial Romania.
Adrian Pascu, care a ocupat pana in prezent pozitia de Director Comercial Romania si Director de Dezvoltare Moldova si tarile Adriatice, preia pozitia de Director Vanzari pentru Divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone. Adrian Pascu a ocupat diferite pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania in ultimii noua ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei pe piata romaneasca
Roxana Tisaianu este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucureordm;ti. Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, ea a coordonat anterior departamentul de trade marketing in Danone Romania, precum si echipele de vanzari pe zona de proximitate si clienti majori, la nivel national. Roxana este unul dintre romanii care au dobandit in ultimii ani experienta internationala in cadrul grupului Danone, pentru ca ulterior sa revina in Romania pentru a o valorifica si a contribui la dezvoltarea pietei locale.
Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete ?si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate ?si alimentatiei pentru bebelu?si. Grupul DANONE a inregistrat in 2012 vanzari de peste 20 miliarde EURO.
DANONE Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2012 o cifra de afaceri de 506 milioane RON. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, produse in majoritate in fabrica din Bucureordm;ti, cu lapte proaspat colectat de la fermierii romani.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *