Noi separatoare de lapte de la MGT Israel

Sepraratoarele de smantana produse de MGT sunt caracterizate de o mare fiabilitate, costuri reduse in exploatare si eficienta sporita. Solutiile tehnologice propuse pot raspunde standardelor de grasimi in lapte care se pot incadra intre 1 si
3 %, destinat branzeturilor degresate. Prin reglarea paramentrilor functionali, separatoarele MGT pot acoperi standardele de brasimi ale branzeturilor de 5, 9, 12 si 15 %, a smantanii si a inghetatei. Semifabricatul obtinut poate fi introdus in fabricarea propriuzisa a smantanii, a untului, a lctatelor fermentate sau frisca.
Separatoarele sunt conectate la sistemele de pasteurizare la temperatura de separare 400-600C . Echipamentele pot fi deschise pentru lapte, smantana, cu flux de gravitatie , inchise lapte, smantana, cu flux de forta si descarcare automata, curatarea fiind efectuata in sistem CIP.
Date tehnice: Echipamentele sunt livrate cu vas cu disc conic, pompa centrifugala de forta, motor electric, gear-drive, prize pentru lapte degresat si smantana, valve, conducte de trecere si valve. Consumul electric este de 220 V, 380 V, curent trifazic de 50 Hz si 60 Hz, la o putere de 1,5 kw-15 kw.
Prin utilizarea acestor tipuri de separatoare se imbunatateste controlul de grasime in toate produsele lactate si, in special, in produsele cremoase.
MGT livreaza urmatoarele tipuri de separatoare:
L/H 300 Open
L/H 500 Close
L/H 1000 Close
L/H 2000 cu descarcare automata
L/H 3000 cu descarcare automata
L/H 5000 cu descarcare automata

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *