Noi echipamente pentru extrudarea branzei, de la Reiser

Reiser ofera solutii pentru procesatorii de branzeturi care includ aplicatii pentru formarea, extrudarea, depozitarea branzeturilor. De la branza sub forma de cuburi sau maruntita, forme cilindrice si sferice, de la branzeturi mexicane la cheddar, harvati si mozzarella, de la branzeturi tari si maturate la branzeturi din lapte de capra si moi, Reiser este solutia completa pentru toate aceste procese de fabricare a branzeturilor.
Cand branza este gata sa fie impachetata, linia completa Reiser de formare/ umplere / etansare, transpunere si ambalare vacuum va ajuta la mentinerea produsului proaspat si sa aiba un aspect foarte bun. Echipamentele Reiser de ambalare va ofera cele mai inalte niveluri de eficienta, viteza si fiabilitate.
Echipamentele includ:
Vemag – echipamente de umplut, tocat, formare, umplere, portionare, depozitare, extrudare si coextrudare.Holac – echipamente de taiat, feliat, format cuburi
Alte echipamente de la Seydelmann, Ross, Repak, Supervac.
De 50 de ani, Reiser a fost lider in furnizarea de solutii de procesare si ambalare mezeluri, carne, fructe de mare, produse alimentare preparate, produse de panificatie si industria branzeturilor. In acest timp, compania a castigat recunoasterea pentru echipamentele sale de inalta calitate, inovatoare, precum si serviciile extraordinare. Mai multe despre echipamentele Reiser pehttp://www.reiser.com.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *