Nespresso deschide primul punct de vânzare din centrul țării, la Brașov

Nespresso deschide primul punct de vânzare din centrul țării, la Brașov

Situat la parterul spațiului comercial AFI (Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78), acesta este al optulea punct de vânzare Nespresso din România.

În noul punct de vânzare va fi disponibilă o selecție atent curatoriată de espressoare, accesorii și sortimente de cafea, atât din gama Original cât și din gama Vertuo, lansată de curând.

Echipa nou formată este entuziasmată să primească vizitele iubitorilor de cafea din Brașov și le promite o experiență deosebită de cumpărare, cu degustări și recomandări personalizate.

Nespresso a inventat espressoarele cu capsule şi cafeaua ambalată în porţii individuale, în capsule, în 1986. Acest sistem de preparare a cafelei, inventat în urmă cu 36 de ani, a fost numit “Nespresso Original”. Nespresso a continuat să inoveze şi a revoluţionat industria cafelei din nou, inventând sistemul Vertuo.

Cu Vertuo, iubitorii de cafea din România vor putea prepara de acum înainte cești de dimensiuni variate, de la espresso, la double espresso, gran lungo, cană şi chiar carafă (535ml), mereu încununate de un strat generos de cremă densă – elementul semnătură al cafelei Nespresso.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *