Multitech este singurul reprezentant Videojet in Romania

Incepand cu 19 Ianuarie 2015 compania Multi Development SRL devine singurul reprezentant autorizat Videojet in Romania. Astfel, toate importurile echipamentelor Videojet, consumabilelor, pieselor de schimb si serviciile de suport tehnic si service vor cadea in sarcina Multi Development SRL.
Este un pas important in strategia noastra care vizeaza plasarea Multitech pe o pozitie solida in domeniul marcarii si codificarii pe piata din Romania. Avem astfel asigurata baza unor avantaje competitive ce ne vor permite furnizarea de produse si servicii de inalta calitate a declarat Melinda Touml;rouml;k, Managing Partner Multi Development SRL.
Service si suport tehnic
Departamentul de Service Multitech este acolo unde aveti nevoie de asistenta. Personalul specializat si instruit in diagnosticare si repararea sistemelor de marcare si codificare Videojet este oricand pregatit sa va ofere asistenta de calitate referitoare la depanare, on-site sau prin telefon.
Consumabile si piese de schimb
Optimizati performanta echipamentului dumneavoastra Videojet, Willett, Marsh si Wolke folosind consumabile si piese de schimb originale Videojet. Astfel echipamentele dumneavoastra vor functiona la performanta maxima si veti obtine imprimari de cea mai buna calitate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *