Mondelēz Inc. cere salariaților să se vaccineze anti-Covid

Mondelēz Inc. cere salariaților să se vaccineze anti-Covid

Producătorul de cookie-uri Oreo, Mondelēz International Inc s-a alăturat unei liste tot mai mari de firme pentru a-și amâna planurile de revenire la birou, pe măsură ce cazurile de COVID-19 cresc în toată lumea, din cauza variantei Omicron, care se răspândește rapid.

Noua variantă de coronavirus a devenit tulpina dominantă în Statele Unite, reprezentând 73% din cazuri și determinând unele orașe și state să impună noi măsuri menite să protejeze publicul.

Un purtător de cuvânt Mondelēz a declarat că „îngrijorarea și incertitudinea” cauzate de varianta Omicron au determinat compania să amâne redeschiderea planificată a sediului său global din West Fulton Market, Chicago pentru o dată ulterioară, începând cu 10 ianuarie.

„Sănătatea și siguranța angajaților noștri rămân prioritatea noastră principală, în timp ce continuăm să navigăm pe impactul pandemiei COVID-19 și al variantelor emergente”, a informat compania.

Sediul central din Mondelēz va rămâne deschis pentru angajații complet vaccinați pe bază de voluntariat, planurile pentru redeschiderea completă urmând să fie anunțate la o dată ulterioară, a declarat purtătorul de cuvânt Tracey Noe într-un e-mail.

Compania cere ca angajații din birourile sale din Chicago, Miami și East Hanover, New Jersey să fie vaccinați complet ca o condiție de angajare.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *