Mitiska Reim va investi 400 de milioane de euro in parcuri de retail

Investitorul in parcuri de retail Mitiska Reim a incheiat a doua tranzactie cu First Retail International 2 Fund FRI 2 , in valoare de 190 de milioane de euro, ajungand astfel la un total de 400 de milioane de euro bani pentru investitii. O a treia etapa de majorare a fondurilor va avea loc in luna septembrie a acestui an.
FRI 2 este un fond care investeordm;te exclusiv in proprietatile de retail din Europa, atat unitati de sine statatoare, cat ?si parcuri de retail integrate. Fondul a dat peste 105 milioane de euro pentru achizitii in Romania, Polonia ?si Cehia.
Primul fond de investitii al Mitiska Reim, FRI 1, a fost lansat in 2013 ?si a construit un portofoliu de 19 parcuri de retail in Belgia, Franta, Romania, Polonia, Cehia ?si Serbia.
In Romania ?si in Europa de Est, parcurile de retail sunt unele dintre elementele cele mai importante ?si cu cea mai mare viteza de dezvoltare din real-estate. Noi am atras chiria?si de calitate, precum CA, Deichmann, Jysk, Kik ?si Pepco, spune Axel Despriet, CEO al Mitiska Reim, citat de Ziarul financiar.
Compania belgiana Mitiska Reim realizeaza parteneriate cu investitori locali in tarile partenere, in Romania lucrand cu Alpha Property Development, din portofoliul careia fac parte 20 de parcuri de retail in toata tara.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *