Messe Frankfurt și Asociația pentru proteine alternative (BALPro), vor coopera pentru IFFA 2022

Messe Frankfurt și Asociația pentru proteine alternative (BALPro), vor coopera pentru IFFA 2022

Messe Frankfurt informeaza printr-un comunicat ca impreuna cu Asociația pentru Surse Alternative de Proteine ​​(BALPro) au convenit un acord de cooperare strategică pentru IFFA 2022.

Colaborarea se va concentra pe un schimb specializat și tehnologic de cunoștințe despre noul segment de produse proteice alternative. la bâlci.

Pe lângă concentrarea sa pe procesarea cărnii, IFFA – Târgul mondial mondial – Tehnologie pentru carne și proteine ​​alternative – va pune în evidență tehnologiile proceselor pentru obținerea de proteine ​​din surse vegetale și carne in vitro.

Cu această adăugire, Messe Frankfurt ține cont de evoluțiile rapide de pe piață și de interesul crescând al vizitatorilor și expozanților în acest segment de produse. Pentru a promova schimbul de cunoștințe de specialitate și tehnologie despre acest nou domeniu, a fost convenită o cooperare strategică între Messe Frankfurt și Asociația pentru Surse Alternative de Proteine ​​(BALPro), care a fost fondată în 2019.

Kerstin Horaczek, vicepreședinte Tehnologie Messe Frankfurt, explică: „Suntem încântați să lucrăm împreună cu BALPro pentru IFFA 2022. Cu expertiza lor în producția, inovarea și comercializarea proteinelor alternative, asociația și membrii săi vor aduce o contribuție importantă la dezvoltarea și interacțiunea industriei alimentare globale la IFFA.

Cooperarea noastră va genera numeroase puncte de referință, oferind participanților IFFA o valoare adăugată autentică – de la sfaturi de la experți la contribuții interesante la programul evenimentelor de la târg. ”

Cu sediul în Düsseldorf, Asociația pentru Surse Alternative de Proteine ​​(Verband für Alternative Proteinquellen e.V. – BALPro) este o rețea de start-up-uri, companii și experți în alimentație care acoperă întreaga Germanie.

Scopul BALPro este de a reuni diferiții actori din industria alimentară și de a promova un schimb activ de cunoștințe între ei pentru a deschide surse alternative de proteine ​​pentru hrana umană și animală. În acest sens, reprezentanții afacerilor, politicii, științei și consumatorilor vor avea ocazia să lucreze împreună fără ideologizare la o revoluție durabilă agricolă și nutrițională.

În ultimii doi ani, asociația a oferit o platformă pentru un dialog diferențiat și transparent între grupurile de interese pentru un număr tot mai mare de inovatori, investitori, părți interesate și sponsori.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *