Medalie Master la The Vodka Masters 2020, pentru o băutură din România

Medalie Master la The Vodka Masters 2020, pentru o băutură din România

Kreskova Vodka cu 40% alcool, un brand strategic al portofoliului Alexandrion Group, a demonstrat din nou, ȋn această vară, că are toate atributele necesare pentru a se distinge printre băuturi din categoria sa, din întreaga lume, câştigând Medalia Master, cea mai importantă şi ȋnaltă distincţie a prestigioasei competiţii internaţionale The Vodka Masters 2020, desfăşurată ȋn Marea Britanie, se arată într-un comunicat transmis redacției infoALIMENT Magazin.

Kreskova Vodka, o băutură cu o concentraţie alcoolică de 40%, a fost evaluatăşi degustată „ȋn orb” de către membrii juriului, careau fost impresionaţi de calităţile şi gustul său şi au decis săȋi acorde Medalia Master la The Vodka Masters 2020.

Lansată ȋn 2008, The Vodka Masters face partea din seria competiţiilor cu rezonanţăşi participare la nivel mondial, The Global Spirits Masters, şi este un concurs care răsplăteşte excelenţa ȋn producţia de băuturi spirtoase, oferind brandurilor elemente de diferenţiere cheie, ȋntr-o piaţă globală extrem de variată.

Juriul este format din experţi ȋn băuturi spirtoase, cu experienţă bogatăşi cunoştinţe solide despre piaţa băuturilor alcoolice, la nivel internaţional.

Tot anul acesta, Kreskova Vodka, cu 40% alcool, a obţinut alte două distincţii importante: medalii de aur, la International Spirits Challenge 2020 (Marea Britanie) şi World Spirits Award 2020 (Austria).

Aflată la ediţia cu numarul 25, International Spirits Challenge este recunoscută pentru procesul de evaluare foarte riguros, la care sunt supuse cele peste 1.700 de băuturi din aproape 70 de ţări, ȋnscrise ȋn competiţie.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *