Meat Milk 2016: Programul Workshop-ului Lapte-Procesatori

In cadrul programului primei zile a Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk 2016, care se va desfasura in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, va fi organizat Workshop-ul cu titlul Industria lactatelor, sub imperativul investitiilor in tehnologie.
Astfel, in intervalul orar 11-14, participantii vor avea ocazia sa ia contact cu cele mai noi informatii tehnice si stiintifice, oferite de reprezentantii companiilor care vor sustine prezentari sub urmatoarele titluri orientative:
-Reperele liderilor: Inovatie, expansiune, diversificare Prezentarea unei afaceri de succes
-Noi tehnologii=Eficienta+Profit Prezentare de tehnologii de procesare a laptelui, materii prime, sustenabilitate etc.
-Ambalajul ecologic, conditia unui produs de succes Inovatii in tehnologia ambalajelor, tehnologii de mediu etc.
-Tehnologii de frig pentru depozitarea lactatelor Prezentare de produse si servicii din domeniul depozitarii, a frigului industrial si a transportului
-Teste de determinare a sigurantei produselor lactate Prezentare de echipamente de laborator, teste, servicii de siguranta alimentara etc.
Pentru informatii suplimentare despre organizarea evenimentului, precum si pentru inscrieri, va recomandam sa accesati constant site-ulmeat-milk.rosau sa telefonati la 021/223.25.21.
Totodata, invitam companiile care doresc sa isi prezinte ultimele oferte de produse si servicii destinate sectorului de procesare a laptelui sa isi rezerve din timp spatiile de prezentare, precum si rezervarea spatiilor de expunere din cadrul sectiunii B2B-Expo. In imagine, un instantaneu din cadrul Workshop-ului Lapte-Procesatori,din cadrul editiei 2014 a conferintei Meat Milk.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *