Meat Milk 2016: Paul Anghel va participa in sesiunea Liber la cuvant

Cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk, eveniment care va avea loc in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, aduce noutati de substanta, in programul sau.
Una dintre acestea este organizarea unei Sesiuni de intrebari si raspunsuri, de dialog liber, fara nicio alta prezentare sau introducere de complezenta, intre reprezentanti de varf ai autoritatilor din Romania si participanti. Momentul este marcat in program in dupa-amiaza zilei de 12 mai. Subliniem faptul ca, alaturi de acestia, in fata auditoriului vor fi invitati sa raspunda la intrebari si personalitati de prestigiu din cadrul Parlamentului European, si aici nu ne referim la europarlamentari romani. Numele acestora va fi anuntat in perioada urmatoare. Aceasta sesiune libera a fost organizata ca urmare a solicitarii participantilor de a avea mai mult timp la dispozitie pentru a discuta cu acei reposabili de bunul mers al activitatii in sectoarele de carne si lapte ale Romaniei, fiind inca o facilitate pe care o oferim celor care vor participa la cel mai important eveniment de profil al anului, Conferinta Internationala Meat Milk.
Deocamdata, anuntam ca suntem onorati de participarea domnului Paul Anghel, in aceasta sesiune de intrebari si raspunsuri. Pe langa momentul in care va fi speaker, domnul Anghel va fi in permanenta la dispozitia participantilor, pentru a da detalii despre probleme specifice protectiei consumatorului si legislatiei in domeniu.
Avand o pregatire multidisciplinara, din care putem aminti absolvirea ASE, a Facultatii de Drept-Universitatea Titu Maiorescu, Colegiul National de Informatii Mihai Viteazul, Scoala Europeana de Studii Politice Ovidiu Sincai si un Masterat in Managementul Integrarii Europene si Administratie Publica, domnul Paul Silviu Anghel activeaza in cadrul ANPC incepand cu anul 2009, fiind in prezent Directorul Directiei Generale de Control ?si Supraveghere Piata ?si Armonizare Europeana ANPC. Domnul Paul Silviu Anghel va participa ca speaker in sesiunea de intrebari si raspunsuri Liber la cuvant, din ziua de 12 mai.
Detalii despre organizarea manifestarii, precum si inscrieri, pe site-ulmeat-milk.rosau la telefon 021.223.25.21.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *