Meat Milk 2014: Echipamente pentru congelare de la Linde Gas

Workshop-ul Fabrica de Carne din prima zi a Expo-Conferintei Meat Milk 2014 a dat ocazia domnului Leonard Lepadatu, Application Dept Linde Gas Romania sa sustina comunicarea cu titlul Echipamente de congelare si racire criogenica, in fapt, sa prezinte oferta de solutii tehnologice destinate tratamentului la frig, al carnii.
Implicata de-a lundul anilor in mod activ in dezvoltarea proceselor de racire criogenica, Linde Gas si a creat numeroase sisteme pentru aplicatii dintre cele mai diverse, prezentate la evenimentul de la Sibiu.
Printre altele, domnul Lepadatu a detaliat despre zapada carbonica CO2 , cunoscuta si sub denumirea de gheata carbonica, care este un agent de racire foarte eficient ?si uordm;or de folosit, recomandat in special la utilizarea cu tunuri de zapada sau duze special concepute pentru racirea produselor din mixere, blendere, containere, cutii sau in statii de taiere ?si de ambalare.
Totodata, reprezentantul Linde Gas Romania a prezentat gama de echipamente de racire a alimentelor CRYOLINEreg;satisface toate aceste cerinte moderne. Detalii despre activitatea si produsele Linde Gas Romania, pewww.linde-gas.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *