Masurarea eficienta a ph-ului in medii semisolide cu ajutorul gamei Testo 206

Setultesto 206-pH2 va permite sa masurati sigur si eficient valoarea pH-ului si a temperaturii in medii semisolide. Este ideal pentru laboratoare, industria alimentara sau procesele de productie industriala.
testo 206-pH2 este ideal pentru aplicatii in medii semisolide, in special pentru masurarea pH-ului in alimente vascoase cum ar fi jeleuri, creme, branzeturi, fructe, etc. Instrumentul se remarca datorita combinatiei dintre sonda pH de penetrare ?si sonda de temperatura.
Avantaje produs:
Varf conic de penetrare cu sonda de temperatura incorporata
Sonda de masurare ce poate fi inlocuita
Recunoaordm;tere automata a valorii finale Auto-hold
Electrod rezistent, nu necesita intretinere deosebita
Valoarea pH-ului alimentelor are un efect direct asupra dezvoltarii microorganismelor, si prin urmare, asupra calitatii si sigurantei alimentelor. Din acest motiv, multe companii folosesc valoarea pH-ului ca pe un criteriu de evaluare a alimentelor. De exemplu, valoarea pH-ului este foarte importanta in productia carnii, mezelurilor, a delicateselor sau a produselor lactate.
Valoarea pH-ului este un parametru de calitate important in industria alimentara. Aceasta valoare influenteaza proprietatile carnii si a produselor pe baza de carne, in special capacitatea de legare a apei, gustul, culoarea, fragezimea sau termenul de valabilitate. In sectorul de panificatie, aciditatea aluatului poate fi aflata prin determinarea valorii pH-ului. In cazul sosurilor, valoarea pH-ului va ajuta sa asigurati calitatea sau aciditatea constanta a produsului.
Avantajele instrumentului testo 206:
Masurarea directa in proces / in produs, pentru evaluarea rapida a pH-ului
Instrumentul este disponibil in trei versiuni diferite – in functie de mediul in care se doreste masurarea
Husa de protectie Topsafe, robusta, rezistenta la apa si cu posibilitate de curatare in masina de spalat vase clasa de protectie IP68
Sonda de temperatura incorporata pentru masurarea simultana a valorii pH-ului si temperaturii
Electrolit tip gel ce nu necesita intretinere
Posibilitate de calibrare in 1, 2 sau 3 puncte
Mai multe informatii pe www.testo.ro.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *