Magazine Gitta in Belgia, Franta si Italia

Firma Ghitta a deschis de curand magazine in care comercializeaza produse traditionale romanesti in trei mari orase din Europa.
Avand in vedere faptul ca tot mai multi romani pleaca in strainatatefirma noastrasa gandit sa le ofere mancare ca la mama acasa.Asa caam deschis magazine in cele mai importante orase ale Europei, acestea fiindBruxelles Belgia , Rosny sous Bois Franta – Paris , Torino Italia . Deoarecene-am gandit sa furnizam produsele noastresi la alte magazine in Italia am deschis sidoua depozite unul in Torino iar al doilea in Verona.
In acest felprodusele romanesti vor putea fi mult mai accesibile pentru toata lumea.Printre categoriile produselor oferite de noi putem amintii carne si produsele din carne, bauturi alcoolice, racoritoare, conserve, produse traditionale, dulciuri, lactate, muraturi, etc. sustine Vasile Ghita, managerul S.C. Ghitta SRL, pentru site-ul EMures.ro.
Potrivit acestuia in viitorul apropiatva fi deschis un magazin similar si pentru romanii stabiliti in Anglia. Mai multe, pe www.emures.ro; Foto: emures.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *