Lindt va lansa noi ciocolate vegane

Lindt va lansa noi ciocolate vegane

Ciocolatierul elvețian de lux Lindt & Sprungli intră în lupta vegană cu batonul său de ciocolată vegană cu lapte, Lindt Classic Recipe, care urmează să fie lansat la începutul anului 2022.

Disponibile în magazine la timp pentru Veganuary 2022, noile batoane de ciocolată vor fi făcute dintr-un amestec de cacao premium, suc de ovăz fără gluten și pastă de migdale.

Cele două variante includ Lindt Classic Recipe Vegan Smooth și Lindt Classic Recipe Vegan Hazelnut, cu bucăți suplimentare de alune crocante.

Batoanele de ciocolată pe bază de lapte de ovăz vor fi disponibile inițial doar în Regatul Unit, fiind lansate în magazinele Sainsbury din toată țara, după care va extinde distribuția în UE.

Lindt a lansat recent o linie de produse vegane din ciocolată cu lapte sub colecția sa HELLO. Selecția de ciocolată vegană a prezentat trei arome, inclusiv Caramel sărat, Alune și Biscuiți, care erau disponibile în Germania și Marea Britanie.

Mișcarea companiilor globale, cum ar fi Lindt, Nestlé și Hershey, întărește mesajul că ciocolata vegană este aici pentru a rămâne prin popularizarea tendinței ciocolatei pe bază de plante și fără lactate.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *