Lindt își extinde portofoliul de ciocolată vegană

Lindt își extinde portofoliul de ciocolată vegană

ConfetioneryNews informeaza ca Lindt a lansat trei noi batoane de ciocolată vegană în Marea Britanie și Canada, la un an după ce a intrat pe piața liberă cu colecția sa HELLO.

Noile batoane sunt făcute cu lapte de ovăz și sunt disponibile în trei soiuri (Original, Alune și Caramel sărat) în Canada și două soiuri (Smooth și Alun) în Marea Britanie.

Ciocolatierul elvețian a spus că noile sale produse vegane au înlocuit laptele cu lapte praf de ovăz fără gluten și pastă de migdale.

Lindt a introdus prima sa linie vegană de ciocolată cu lapte sub colecția HELLO în 2021 în Germania și Marea Britanie, cu trei arome, inclusiv biscuiți, caramel sărat și alune, toate făcute cu lapte de ovăz.

Noile baruri vegane Lindt sunt disponibile în magazinele Lindt din Canada și în lanțul de supermarketuri Sainsbury’s și în alți comercianți cu amănuntul de produse alimentare din Marea Britanie.

Lindt urmărește o tendință de neoprit în rândul consumatorilor pentru alternativele pe bază de plante și vegane și multe companii importante de ciocolată dezvoltă ciocolată vegană cu lapte care exclude laptele ca ingredient și folosesc ingrediente alternative precum ovăz, alune și orez pentru a crea ciocolată vegană cu lapte.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *