Lidl extinde gama vegetariană și vegană pe marcă proprie

Lidl extinde gama vegetariană și vegană pe marcă proprie

Lidl Belgium a adăugat 11 noi SKU-uri pentru înlocuirea cărnii la gama proprie vegetariană și vegană, informează European Supermarket Magazine.

Noile adăugiri cuprind șapte produse vegetariene și patru produse vegane. În plus, retailerul a introdus, de asemenea, mai multe tartine pentru vegani.

Purtătorul de cuvânt al Lidl, Isabelle Colbrandt, a spus: „Nu numai că crește cererea de produse vegetale, ci și cea pentru vegani.

„Vrem să oferim o varietate mai mare în acest segment, mai ales că clientul indică faptul că alege un înlocuitor de carne în fiecare săptămână.” În segmentul vegan, noutățile includ mingi de falafel și cotlete, printre altele.

Ofertele vegetariene includ un carré în stil toscan, un rondo cu spanac-brânză, un șnițel cu brânză, o minge de legume și mini burgeri de lux.

Produsele, la prețuri cuprinse între 1,49 și 3,30 euro, duc numărul total de înlocuitori de carne oferite de comerciant la aproximativ 30.

În ultimii ani, Belgia a înregistrat o scădere a consumului de carne și o creștere a numărului de vegetarieni, vegani și flexitarieni.

Potrivit organizației vegetariene din Gand, Eva vzw, unul din patru belgieni cu vârsta sub 34 de ani mănâncă o dietă vegetariană de cel puțin trei ori pe săptămână.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *