Lactag proceseaza lapte romanesc

Ca urmare a publicarii de catre revista Fabrica de Lapte a unor acuzatii lansate de Brandprivat.ro, la adresa companiei Lactag, acuzatii care vorbesc despre modul incorect in care firma argeseana ar informa consumatorii, am primit la redactie mai multe opinii care vin sa demonteze argumentele publicatiei citate.
Iata una dintre reactii:Ca proprietar si conducator de societate comerciala care detine o ferma mare de vaci de lapte, ferma stabila si activa de multi ani in Romania, pot sa dovedesc personal ca laptele din ferma pe care o conduc, lapte produs in Romania, care provine din vacile de lapte crescute in ferma din Romania, vacile care sunt hranite cu porumb siloz, fan de lucerna si cereale cultivate in Romania este cumparat de Lactag, livrat cu masini de la Lactag si destinat fabricii de procesare Lactag din judetul Arges din Romania!
De altfel, inca de la preluarea informatiilor si postarea lor, pe pagina Facebook a APRIL, Dorin Cojocaru, Presedintele Asociatiei preciza calaptele procesat de Lactag provine din ferme din Romania.
In ceea ce ne priveste, inca din titlul stirii care facea cunoscute acuzatiile,ne exprimam indoiala asupra veridicitatii acuzatiilor, afirmand ca Lactag este impinsa spre scandal. La aceasta concluzie am ajuns pentru ca, din cate am observat, pe site-ul Brandprivat. ro nu este doar un articol acuzator, ci o adevarata campanie impotriva Lactag, sustinuta intr-o serie intreaga de articole.
Nu cunoastem motivatiile care i-au determinat pe jurnalistii de la Brandprivat sa declanseze o astfel de campanie. In ceea ce ne priveste, am salutat inca de anul trecut, atat modul in care a fost conceputa campania de marketing a firmei argesene, menita a dinamiza vanzarile, cat si modul total inspirat in care a fost regandit designul ambalajelor care fac trimitere directa la elemente de folclor, deci, la produs 100 % romanesc. I.S.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *