La Umbra completeaza portofoliul Halewood Wines Spirits

Comunicat Gama de vinuri La Umbra, special creata pentru piata externa in 2010 si care a cucerit in ultimii 7 ani piete de mare consum si mature precum Marea Britanie, Germania, Danemarca si Austria, este disponibila acum si pe piata locala cu trei sortimente: FeteascaNeagra, Feteasca Regala si Roseacute; Cabernet Sauvignon.
Noile sortimente sunt create in stilul vinurilor care au cucerit clientii externi: proaspete, fructuoase, usor de baut datorita structurii fine, elegante, cu arome tipice soiurilor din care provin.
Suntem incantati sa anuntam cele trei sortimente La Umbra destinate pietei locale. Sunt vinuri corecte, sanatoase, cu o structura medie si echilibrata, fara maturare in prezenta stejarului, vinuri foarte bune pentru categoria in care sunt incadrate. Suntvinuri lejere special create pentru a putea fi baute in orice moment al zilei. a declarat Lorena Deaconu Stoian, Enolog Senior al Halewood Wines Spirits.
Intr-unul din topurile realizatede Matthew Jukes, unul dintre cei mai influenti jurnalisti si critici de vinuri din Marea Britanie,publicat inThe Daily Mail Weekend Magazine 200 Best Value Summer Wine Collectionau fost incluse si doua vinuri romanesti, produse de Halewood, unul dintele ele fiindLa Umbra Merlot,descris de MatthewJukes ca fiind un vin senzationalcese poate consuma lejer alaturi de orice alegere culinara. Acelasi vin a fost selectat de revista Decanter printre cele mai bune vinuri sub 20 de lire sterline, alaturi de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelanda, etc. Decanter este una dintre cele mai cunoscute si apreciate reviste de vinuri din lume si este citita in peste 90 de tari de toata lumea din industria vinului, de amatori entuziasti sau renumiti colectionari de vinuri.
Vinurile La Umbra sunt premiate an de an la puternice competitii precum International Wine Spirits Competition, Decanter World Wine Awards si International Wine Challenge.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *