La Meat Milk 2016, AON Romania va sustine o comunicare pe teme de risc al afacerilor

AON Romania va participa la cea de-a V-a editie a Expo-Conferintei InternationaleMeat Milk, eveniment care se va desfasura in zilele de 12 si 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub titlul SUBFINANtARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri in calea unui business de succes, intr-o economie aflata in dezechilibru. La Expo-Conferinta, AON Romania va fi reprezentata de domnul Mircea Baciu.
Licentiat in Drept si avand un Master in domeniul Banci si Asigurari, Domnul Mircea Baciu este Brand Manager al companiei Aon Romania.Domnia sa va sustine insedinta generala din dimineata zilei de 12 maicomunicarea cu titlulRiscuri specifice domeniilor de carne si lapte.
Aon plc este recunoscuta ca cel mai bun furnizor global de servicii de management de risc, brokeraj de asigurari si de reasigurari si consultanta pentru capitalul uman. Aon, prin cei72,000 profesionisti din intreaga lume, ofera clientilor sai o valoare deosebita prin solutii novatoare si eficiente de gestionare a riscurilor si de imbunatatire a productivitatii personalului.
Aon Romania este parte a retelei globale de servicii pentru clienti a Aon plc de 15 ani si in calitate de broker autorizat realizeaza servicii de brokeraj de asigurari, consultanta de management de risc si in domeniul beneficiilor pentru angajati, pentru companii industriale si comerciale, pentru autoritati publice, asociatii profesionale, organizatii nonguvernamentale si pentru persoane individuale. Detalii despre activitatea AON Romania, peaon.com/romania.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *