La Meat Milk 2014, Linde Gas Romania va prezenta Echipamente pentru congelare si racire criogenica

Linde Gas Romania, parte a Lide Group, va fi Partener al Expo-Conferintei Internationale Meat Milk 2014. Participarea acestei prestigioase companii la evenimanetul care se va desfasura in zilele de 11 si 12 iunie, la Hotel Hilton din Sibiu, se va concretiza prin comunicarea cu titlul Exchipamente pentru congelare si racire criogenica, tema care va fi sustinuta in Workshop-ul din ziua de 11 iunie destinat sectorului de carne.
Comunicarea va fi sustinuta de domnul Iosif Kenderesi.
Grupul Linde este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces si gaze speciale, fiind in acela?si timp ?si una dintre cele mai profitabile firme de Engineering. Produsele ?si serviciile Linde se regasesc in aproape toate sectoarele industriale, in peste 100 de tari. O poveste de succes care a inceput cu separarea aerului.
Linde Gas a intrat pe piata de gaze tehnice din Romania in 1996 formand o societate mixta impreuna cu UMT. In 1998 a preluat actiunile in proportie de 100 %, devenind astfel unic asociat. In primii cinci ani de dezvoltare in Romania, Linde a construit statia de imbuteliere din Timiordm;oara 1997 , a modernizat instalatiile de separare a aerului din Timiordm;oara, Brazi ?si Cluj, a fuzionat cu compania competitoare AGA 2000 , formandu-?si in acela?si timp o retea de parteneri de distributie in toate oraordm;ele importante din Romania. Incepand cu anul 2000 Linde ?si-a diversificat punctele de productie prin construirea unor fabrici de acetilena in Timiordm;oara ?si Galati, ?si a unei statii de imbuteliere hidrogen in Ramnicu Valcea.
Odata cu masiva investitie in noua fabrica de separare a aerului de la Ramnicu Valcea in anul 2003, Linde Gaz Romania ?si-a redistribuit capacitatile de productie, situandu-le in locatii strategice, in apropierea clientilor importanti, inchizandu-le pe unele vechi, neperfomante ?si deschizand altele noi, care sa eficientizeze activitate de productie ?si distributie. A urmat fabrica de separare a aerului de la Otelu Roordm;u in anul 2008. Astfel acoperirea nationala garanteaza livrari prompte ?si sigure celor peste 10.000 clienti, in toate locatiile acestora ?si la orice volum necesar.
Construind instalatii moderne ?si competitive, Linde Gaz Romania a creat nu doar o afacere stabila ?si profitabila, ci ?si locuri de munca sigure.
Avand in vedere anvergura afacerii Linde a construit in 2003, in Bucureordm;ti o cladire de birouri. Cativa ani mai tarziu s-a demarat ?si finalizat constructia noului sediu administrativ din Timiordm;oara. Astfel echipa de peste 350 specialiordm;ti se bucura de spatii ergonomice si moderne in care perfectioneaza in permanenta solutiile tehnice oferite clientilor.
Cea mai recenta etapa in dezvoltarea firmei are loc in 2008 cand se semneaza contractul de livrare cu Arcelor Mittal Galati ?si odata cu el derularea unui performant proiect de investitie prin constructia noii instalatii de separare a aerului.
LindeGazRomania,Avram Imbroane 9,300136 Timiordm;oara,Tel.: +40.256.300.700, Emailoffice@ro.linde-gas.com

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *