La Londra s-a deschis primul restaurant pentru adeptii dietei paleo

Adeptii dietei paleo cunoscuta si sub denumirea de quot;dieta oamenilor cavernelorquot; isi pot satisface pretentiile culinare intr-un nou restaurant cu acest specific, deschis la sfarsitul anului trecut intr-un cartier exclusivist din Londra, relateaza revista Hello!
Restaurantul mdash; primul de acest gen din Marea Britanie mdash; este specializat in preparate realizate conform indicatiilor celebrei diete, devenita favorita unor celebritati precum Matthew McConaughey, Jessica Biel sau Miley Cyrus.
quot;Pure Tastequot; si-a inceput activitatea ca un spatiu temporar de retail in comitatul Surrey, din sud-estul Angliei, dar a crescut in popularitate, transformandu-se intr-un restaurant deschis din luna decembrie a anului trecut in cartierul Notting Hill din Londra, potrivit Agerpres.
Specialista in nutritie Holly Redman a creat pentru clientii acestui restaurant o gama larga de preparate care inlocuiesc produsele lactate, legumele, cerealele, uleiurile procesate si zaharul rafinat cu alternative bogate in proteine si fibre, in conformitate cu principiul de a reveni la dieta noastra ancestrala si de a consuma produse care preced aparitia agriculturii.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *