La Indagra, Diana a venit cu noua gama de preparate din carne Produse boieresti

Noutatea anului, pentru compania Diana, a fost gama Produse boieresti, fabricate dupa retete care respecta traditiile romanesti dar, mai ales, din cea mai buna carne si cele mai bune ingrediente, ne-a declarat doamna Adina Craciunescu, prezenta la standul firmei valcene, de la Indagra, aceea care a adaugat:
In acest an, , la Indagra, am schimbat modul de abordare al prezentei, in sensul ca, daca pana acum, urmaream o relatie business to business, de aceasta data ne-am adresat direct consumatorilor, organizand un stand cu vanzare. Iar, vanzarea a fost foarte buna!
Referitor la activitatea companiei, Adina Craciunescu a completat: Pentru noi, anul 2014 se va finaliza cu un plus consistent. Pe trimestrul III, am inregistrat cresteri substantiale, atat pe zona de abatorizare, dar si pe zona preparatelor. In plus, la intern, vanzarile au fost si ele bune.
Adaug insa ca si activitatea de export a fost foarte consistenta, avand relatii comerciale cu parteneri din Italia, Spania si Franta. Iar daca vorbim de export, adaug ca, in urma participarii la SIAL 2014, este foarte posibil sa incepem exportul pentru marti retele de retail din Spania, Italia, Polonia si Marea Britanie, iar, ce e si mai important, vom exporta produse cu marca Diana, nu pe private label.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *