La București s-a deschis primul restaurant cu preparate din carne de prepeliță

La București s-a deschis primul restaurant cu preparate din carne de prepeliță

La Bucuresti a avut loc deschiderea primului restaurant care oferă preparate din carne și ouă de prepeliță. Restaurantul se numește Prepelițescu-Hop Garden Prepelițescu – Hop Garden este primul local din cadrul rețelei de franciză Prepelițescu și a fost deschis în București, după semnarea unui acord de franciză între grupul Hop Garden și Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea și instruirea personalului, marketing și promovare.

Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Amenajată într-un stil nou, modernist, locația în franciză Prepelițescu – Hop Garden din București combină mobilierul alcătuit din scaune și mese inalte cu elementele de decor minimalist, cu mese și scaune joase, din lemn, potrivite pentru a lua masa în interior sau pe terasa amplă, înscriindu-se pe linia de rapiditate și utilitate urmată de restaurantele cu servire rapidă.

Restaurantul Prepelițescu – parte a grupului Hop Garden se poziționează ca un restaurant cu servire rapidă, cu specific românesc și internațional urban, adresându-se familiilor numeroase și grupurilor de prieteni cu oferte speciale: platouri pentru grupuri de
4 persoane, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific românesc sau specific internațional urban, precum și feluri de mâncare inedite: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

”Ultima lună de primăvară a adus noutăți plăcute pentru prietenii și clienții noștri: deschiderea primului restaurant din București cu preparate din carne și ouă de prepeliță, la intrarea în Parcul Drumul Taberei.

Pentru a fi în ton cu specificul zonei, am gandit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapidă unde toți clienții, indiferent de vârstă, să fie serviți rapid cu cele mai apetisante preparate, fie că optează pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic în parc”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Localul dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane și cu mese delimitate conform legislației în vigoare. Amenajarea noului restaurant respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igienă riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp., redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *