La Anuga, Agrosemcu si-a delectat vizitatorii cu produsele Senapan

Prezenta la standurile targului Anuga, compania prahoveana Agrosemcu si-a delectat vizitatorii dar, mai important, pe posibilii viitori beneficiari externi, cu produsele de panificatie si de patiserie pe care le-a expus, produse care poarta binecunoscuta marca Senapan.
Special pentru infoALIMENT, domnul Alexandru Semcu, Administrator al societatii, a declarat ca prin pariticiparea la cea de-a 34 editie a celui mai mare targ destinat industriei alimentare se doreste extinderea operatiunilor de export.
Organizat sub sloganul Taste from the past, la standul Agrosemcu au fost expuse specialitati de paine, confectiuni mixte de fursecuri in patru combinatii, fursecuri asortate cu ciocolata si alune, cornulete si fursecuri de inspiratie turceasca, fursecuri cu fructe etc.
Povestea Senapan incepe prin implementarea unui proiect pe fonduri europene in localitatea Valea Calugareasca din judetul Prahova.
Proiectul Infiintare fabrica de paine ?si produse proaspete de panificatie a beneficiat de Programul P.N.D.R. prin Schema de Ajutor de Stat nr. N 578/2009 aferenta Masurii 123. Valoarea totala a proiectului a fost de 4.671.177 Euro, fiind finalizat pe data de 21.01.2014.
Datorita investitiilor efectuate, Senapan are in prezent cea mai moderna fabrica de produse de panificatie din judetul Prahova.
Prin acest proiect, Senapan ?si-a propus sa ofere clientilor sai o gama variata de produse de panificatie ?si patiserie. Aordm;a cum spune ?si motto-ul companiei, prin produsele cu marca Senapan, Agrosemcu doreste sa ofere clientilor gusturi de altadata prin produsele obtinute din retete traditionale. Veronica Ursachi-Corespondenta din Koln, 12 octombrie 2017

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *