Kolnmesse anulează tărgurile ISM și ProSweets Cologne 2021

Kolnmesse anulează tărgurile ISM și ProSweets Cologne 2021

European Supermarket Magazine informează că, din cauza crizei sanitare, Kolnmesse a anulat edițiile hibride ale ISM și ProSweets Cologne, programate în perioada 31 ianuarie 2021 – 3 februarie 2021, din cauza numărului tot mai mare de infecții cu coronavirus, blocaje asociate și restricții de călătorie internaționale.

Următoarele ediții ale ISM și ProSweets Cologne vor fi organizate în perioada 30 ianuarie 2022 – 3 februarie 2022.

În urmă cu două săptămâni, Koelnmesse, asociațiile de top din industria dulciurilor și gustărilor germane și reprezentanții cheie din industrie erau încă încrezători că vor organiza ambele evenimente. Koelnmesse a luat această decizie în strânsă colaborare cu sponsorii industriali ai ambelor târguri.

Gerald Böse, președinte și CEO al Koelnmesse, a declarat: „Regretăm profund acest lucru, desigur. Cu toate acestea, din cauza incertitudinilor actuale, expozanții și vizitatorii noștri nu văd nicio îmbunătățire dramatică care ar face posibilă o participare la târguri în ianuarie.

“Cu toate acestea, vom rămâne pe minge și vom începe imediat să organizăm ISM și ProSweets Cologne 2022 cu energie nouă.” De asemenea, Regiunea Internațională a Târgului de Dulciuri și Biscuiți (AISM), sponsorul industriei ISM, a regretat decizia.

Bastian Fassin, președintele AISM, a explicat: „Industria dulciurilor și gustărilor a fost optimistă că va reuși să decoleze din nou cu ajutorul ISM 2021. “Cu toate acestea, din cauza numărului ridicat de infecții și a blocărilor ulterioare în multe țări europene, această decizie a fost din păcate inevitabilă.”

Formatul digital planificat, Matchmaking365 +, a fost, de asemenea, anulat, deoarece o ofertă pur digitală fără un târg fizic nu ar aduce beneficiul dorit pentru expozanți și vizitatori.

Ca platforme importante de inovare pentru industrie, cele două târguri planifică în schimb o campanie pentru a prezenta evoluții semnificative din industrie, noi produse și tendințe din sectoarele dulciurilor și gustărilor.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *