KFC România face angajări; 400 de posturi libere

KFC România face angajări; 400 de posturi libere

Pe fondul relaxarii masurilor de siguranta din intreaga lume, industria HoReCa prezinta vizibile semne de revenire la normalitate, iar acest lucru se reflecta direct in activitatea din restaurante si comenzi la domiciliu, respectiv in necesarul de personal.

KFC Romania, franciza detinuta pe plan local de Sphera Franchise Group, ofera 400 de oportunitati de angajare in restaurantele din Bucuresti si provincie, pentru diferite functii:

lucratori bucatarie, casieri, curieri, manageri, precum si în cadrul serviciului propriu de livrare – KFC Delivery, care este in continua expansiune pentru a acoperi nivelul ridicat al cererii.

KFC ofera program flexibil si venituri incepand de la 2400 lei net pentru Crew Member, incepand cu luna a treia de colaborare, de la 3500 lei net pentru posturile de Manager si de la 4740 lei net pentru Directorii de restaurante.

Sumele includ salariul, tichetele de masa si bonusurile acordate in functie de performante, conform criteriilor definite.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.  

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *