KFC aniversează 25 de ani de KFC în România

KFC aniversează 25 de ani de KFC în România

KFC, cel mai mare lanț de restaurante fast-food din România, este operat în sistem de franciză de US Food Network S.A., companie deținută de Sphera Franchise Group.

Brandul s-a remarcat rapid în rândul consumatorilor autohtoni datorită puiului iconic, preparat după rețeta originală a Colonelului Sanders, și a experiențelor #pebune pe care le oferă: fie că vorbim despre varietate și inovație la nivel de produse și servicii, investiții, digitalizare sau entertainment, KFC s-a reinventat constant de-a lungul celor 25 de ani de activitate.

Celebrarea celor 25 de ani de prezență a KFC pe piața locală mă bucură și onorează,în primul rând pentru că am reușit să ducem mai departe un pariu important de business făcut în anul 1997, atunci când peisajul industriei fast-food din România era complet diferit, dar nu lipsit de provocări.

Vorbim de un brand cu o tradiție internațională de peste 75 de ani,carea reușit să penetreze piața locală într-un moment de evoluție a societății românești post-revoluție și să ajungă în topul preferințelor de consum ale românilor, promovând valori precum autenticitate, calitate și excelență.

Succesul de astăzi al businessului se datorează fanilor KFC și, în egală măsură, celor peste 3.500 de angajați care conturează zi de zio poveste #pebune,nu doar despre produse renumite și experiențe inedite, ci și despre oameni asumațiși dedicați.

De aceea am plănuit o serie de evenimente și activități dedicate, începând cu 14 Aprilie, pentru colegii noștri”,  a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *