Keller a inaugurat un parc logistic in Brasov

Comunicat Parcul Keller Logistic a fost inaugurat in cadru festiv. Alaturi de aproximativ 70 de invitati si reprezentanti ai ADR Centru Director General Simion Cretu si Director POR Ivan Maria , Primaria Ghimbav Primar Toma Viorel si GarantiBank Dl Ciprian Adumitroaei , a fost inaugurat Centrul de afaceriKeller Logistic-ICE LOGISTIC PARC Proiect de realizare a unei Structuri de sprijinire a afacerilor din domeniul alimentar prin constructia constructia unei hale frigorifice P+2E+M si spatii de birouri in judetul Brasov, orasul Ghimbav, zona Transilana, investitie derulata prin Programul Operational Regional, Axa Prioritara 4, pentru sprijinirea afacerilor, detinut de catre compania Keller Steak House SRL .
Noua infrastructura de afaceri creata va avea ca scop atragerea investitiilor ?si dezvoltarea economica a judetului Braordm;ov, proiectul incadrandu-se in obiectivul specific al Domeniului Major de Interventie 4.1. Sprijinirea durabila a structurilor de sprijinire a facerilor de importanta regionala ?si locala.
Centrul de afaceriKeller Logistic – ICE LOGISTIC PARC, integreaza servicii complete ce cuprind depozitarea paletilor la temperatura controlata , portionarea/felierea, sortarea cat si optiuni pentru ambalarea si etichetarea continutului acestora , cross-docking, impreuna cu spatiu pentru birouri clasa A+ pentru management si forta de vanzari , se adreseaza companiilor ce deservesc industria alimentara in zona Centru.
Proximitatea drumului national Brasov – Sibiu DN1, a garii si a aeroportului Brasov /Ghimbav, face ca Centrul de afaceri Keller Logistic sa fie foarte atractiv din punct de vedere al eficientei costurilor de transport si logistice.
Keller Logistic poate asigura stocarea la temperaturi de la 8 grade Celsius pana la -25 grade Celsius, pentru o capacitate de 4500 europaleti.
Finalizarea Centrul de afaceriKeller Logistic, pune pe harta si creeaza conditiile consolidarii unui important centru logistic in zona de Centru a Romaniei – judetul Brasov, care vine in sprijinul initiativelor antreprenoriale la nivelul Regiunii de Dezvoltare Centru dar ?si la nivel local , si care va avea ca rezultat intensificarea activitatilor de productie si a celor comerciale din zona, creand companiilor din industria alimentara, retail si transport un cadru ideal pentru a-si dezvolta afacerile intr-un mod sustenabil. a spus dl.Ovidiu Iliescu ,Director General Keller Logistic.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *