Kaufland lansează programul “Advantage” pentru clienții europeni

Kaufland lansează programul “Advantage” pentru clienții europeni

Dupa cum anunta European Supermaket Magazine, retailerul german Kaufland a lansat un program de beneficii pentru clienții din toate operațiunile sale europene.

După România, Republica Cehă, Republica Moldova, Croația, Slovacia și Germania, Cardul Kaufland este acum disponibil și în toate sucursalele din Bulgaria. În Polonia, Kaufland este membru al programului Payback.

Programul de beneficii Kaufland

Retailerul oferă un program de beneficii pentru clienții din toate cele 1.350 de sucursale și prin intermediul pieței online Kaufland.de.

„Cu Kaufland Card, am înființat un program în țările care oferă clienților noștri o valoare adăugată reală la fiecare achiziție – printr-o combinație de diferite avantaje precum reduceri suplimentare, cupoane sau competiții”, a comentat Carina Malischewski, șefa de relații cu clienții. management la Kaufland International.

În Germania, cardul poate fi folosit în peste 700 de sucursale Kaufland, precum și prin intermediul pieței sale online din octombrie, creând o conexiune suplimentară între lumea fizică și cea digitală a cumpărăturilor.

Beneficii disponibile

Cu cardul, clienții pot accesa o serie de beneficii – cupoanele regulate pentru articolele selectate din magazin sunt puse la dispoziția clienților, punctele de fidelitate pot fi colectate digital la fiecare achiziție, competițiile sunt găzduite, în timp ce o roată virtuală a norocului adaugă o „gamificare”. ‘ element.

Fiecare chitanță este, de asemenea, disponibilă direct digital în aplicație. Cardul digital poate fi activat rapid și gratuit în aplicația Kaufland pentru iOS și Android.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *