Kaufland lansează gama de bere artizanală Beeraclez

Kaufland lansează gama de bere artizanală Beeraclez

Kaufland a lansat o nouă gamă de bere artizanală, Beeraclez, care se inspiră din basme clasice precum Rapunzel, Scufița Roșie și Albă ca Zăpada. Gama este acum disponibilă în aproximativ 480 de puncte de vânzare Kaufland din Germania.

Fiecare cutie de bere artizanală este dedicat unui personaj binecunoscut de basm care împodobește cutia în stil comic funky.

Un cod QR poate fi scanat pentru a citi poveștile, care au fost rescrise cu umor pentru gama de bere artizanală.

Ferdinand Rau, responsabil cu achiziția de bere la Kaufland, a declarat: „Combinația dintre beri artizanale neobișnuite cu basme amuzante face ca Beeraclez să fie unic. Clienții noștri cunosc deja basmele din copilărie. „Beeraclez” reinterpretează poveștile familiare și le spune cu ochiul. .

„Acest lucru nu numai că îi face pe oameni să zâmbească atunci când beau o bere după serviciu, dar oferă și un subiect de conversație pentru socializarea cu prietenii”.

În prezent, noua gamă de bere artizanală este disponibilă în variantele Session IPA, Imperial IPA și Imperial Red.

Cutiile se caracterizează în special prin designul lor unic, cu personaje de desene animate detaliate și culori vii.Pe lângă citirea basmelor reînnoite, codul QR permite și clienților accesul la informații despre bere.

De la mijlocul lunii ianuarie, berea artizanală de poveste va fi disponibilă în toate sucursalele Kaufland din toată țara, a adăugat retailerul.

Kaufland a anunțat recent că a realizat o reducere cu 20% a utilizării plasticului în Germania în primii trei ani de când Schwarz Group a implementat strategia REset Plastic în 2018.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *