Kalimna Block 42, cel mai scump vin din lume

Vinul provine din Australia costa o caruta de bani. Numai 12 astfel de fiole vor fi pune in vanzare, noteaza site-ul debarbati.ro. Un comerciant de vinuri australiene a prezentat, vineri, 12 sticle cu un vin rar, ce valoreaza 168.000 de dolari australieni 136.000 de euro fiecare.Deschiderea acestor sticle de vin, incastrate in recipiente speciale, trebuie sa fie incredintata unor experti.
Sortimentul 2004 Kalimna Block 42 Cabernet Sauvignon este un vin cu un buchet unic.Plantata la mijlocul anilor 1880, podgoria Block 42 se afla in Valea Barossa din sudul Australiei. Vinul obtinut din strugurii acestei podgorii este unul dintre cele mai vechi soiuri de Cabernet Sauvignon produse in lume.
quot;Consideram ca este vorba de unul dintre cele mai scumpe vinuri australiene, propuse la vanzare intr-un format unicquot;, a declarat Ildi Ireland, purtatorul de cuvant al firmei Penfold, un producator ?si comerciant de vinuri renumit in Australia.
Vinul este ambalat intr-un flacon din sticla, suflat manual, conceput pentru a fi un recipient optim pentru aceasta bautura scumpa. Flaconul este la randul sau aordm;ezat intr-un ambalaj din sticla, iar acesta este depus intr-o cutie speciala din lemn.
Pentru a degusta pretioasa bautura, cumparatorul va trebui sa cheme un expert al companiei Penfold care va veni sa deschida sticla – o operatie care necesita cunoordm;tintele ?si experienta unui profesionist.
Expertul se va deplasa la locul in care cumparatorul doreordm;te sa bea acest vin ?si va desface flaconul din recipient, iar apoi il va deschide cu ajutorul unui dispozitiv conceput special. Mai multe, pe www.debarbati.ro

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *