IULIA SCAVO este cel mai bun somelier din Romania

Comunicat Seara de 26 septembrie a marcat un moment important in industria vinului, prin desfasurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. In cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanti de seama din industria romaneasca si internationala au acordat marele premiu celui mai bun somelier din Romania, IULIA SCAVO.
In finala au concurat 4 candidati, dintr-un total de 12 concurenti inscrisi, dupao prima etapa a competitiei care a avut loc la Hotel New Montana din Sinaia. Acestia au venit la Bucuresti pentru a demonstra juriului calitatile, pasiunea si abilitatile si pentru a incanta publicul cu un specatcol incarcat de pasiune.
Probele propuse in finala au fost complexe si create special pentru a evidentia rafinamentul, experienta si pregatirea de top a celor patru finalisti: analiza meniu, degustare vin in orb, decantare si servire vin, precum si simularea interactiunii dintre client si somelier in restaurant.
In urma jurizarii atente, a fostdesemnat cel mai bun somelier din Romania: Iulia Scavo, marea castigatoare, urmata de Marian Muntean, Filip Florian Zota si Ionut Andries, clasati pelocurile I, II si III.
Marele premiu din cadrul competitiei Trofeul Someleriei 2018, oferit cu sprijinul Alexandrion Gruop, ii va da castigatoarei posibilitatea sa reprezinte Romania la cel mai inalt nivel, a declarat Razvan Vasile, CEO Alexandrion Trading.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *