Italienii de la Custom vor produce case de marcat in Romania

Italienii de la Custom vor produce case de marcat in Romania

Grupul italian Custom, specializat in dezvoltarea de echipamente ?si software pentru automatizarea punctelor de vanzare, va creordm;te de peste doua ori capacitatea de productie a fabricii de case de marcat deschisa in urma cu 10 ani in localitatea Glimboca din judetul Caraordm;-Severin, in urma unei investitii de 0,5 mil. euro.
Prin aceasta extindere, Custom Production Europe SRL – cu o productie anuala de 130.000 bucati / an – pune bazele pentru a mari capacitatea de productie anuala pana la peste 300.000 bucati / an in aceasta fabrica, conform represhy;zentantilor companiei.
Compania, care initial a avut 5 angajati in Romania ?si producea 100 de mecanisme de imprimare pe zi, a crescut puternic in ultimii ani, a declarat Marius Ursulescu, directorul general al companiei din Romania.
Am inceput cu 5 persoane in anul 2006. Am trecut de la 150 de metri patrati in anul 2006 la 2.500 in anul 2015, pentru a ajunge la 4.000 de metri patrati in anul 2016, a precizat Ursulescu. In acest context compania ?si-ar putea majora personalul pana la 96 de persoane pana la finele anului, a adaugat Ursulescu, citat de Zf.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *