IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie Black Friday dedicata segmentului B2B

IT Genetics, unul dintre cei mai importanti distribuitori locali de echipamente profesionale ?si furnizor de solutii AIDC POS, organizeazain perioada 18 – 20 noiembrie 2016, pe www.itgstore.ro, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B. In cadrul campaniei, lansata sub numele De Black Friday gandeordm;te-te la afacerea ta!, compania ofera discount-uri de pana la 57% la toate produsele comercializate.
Peste 10.000 de produse profesionale – cititoare coduri de bare, imprimante de etichete ?si de bonuri, cantare electronice, aparate de etichetat, terminale mobile, marcatoare de pret?si consumabile – au fost pregatite pentru aceasta campanie. Editia de anul acesta ofera, in exclusivitate, inca o solutie pentru optimizarea activitatii afacerilor.
Black Friday 2016 va fi pentru segmentul B2B cea mai mare campanie de reduceri de pana acum. Pentru ca sustinem dezvoltarea continua a business-urilor?si intelegem necesitatea imbunatatiriiproceselor operationale ingreunate ?si rezolvarea problemelor cu care se confrunta companiile, de patru ani consecutiv organizam, in noiembrie, campania de Black Friday. Alaturi de solutiile customizateoferite clientilor, anul acesta mizam pe inca o solutie necesara oricarui business: in exclusivitate pentru piata din Romania vom comercializa autoutilitare, ma?sini de transport marface pot fi achizitionate din magazinul nostru online, in perioada campaniei, cu reduceri de pana la 4.200 de euro., spune LiviuSima, Managing Partner, IT Genetics.
Campania de Black Friday incepe in 18 noiembrie, la ora 07.00, ?si se deruleaza exclusiv pe www.itgstore.ro. Furnizand solutii dedicate pentru industrii precum HoReCa, retail, logistica, transporturi, productie, sanatate, educatie, financiar-bancar ?siutilitati, IT Genetics ofera clientilor o gama variata de produse de la peste 90 de producatori recunoscuti la nivel international, precum: Star Micronics, Zebra Technologies, Brother, Citizen, Honeywell, Datacard, Evolis?si Datalogic.
Despre IT Genetics
Cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania in domeniul AIDC POS, IT Genetics este distribuitor de echipamente de la producatori globali consacrati si furnizor de sisteme integrate, menite sa eficientizeze procesele operationale ingreunate, sa optimizeze activitatea si productivitatea companiilor. Pe www.itgstore.ro clientii vor descoperi un portofoliu de solutii hardware si software cu o paleta larga de aplicabilitate solutii de tiparire si etichetare, de urmarire si scanare, de identificare si control al accesului, solutii POS ?si de infrastructura wireless .
Misiunea IT Genetics este de a oferi firmelor solutii personalizate, create special pentru a satisface cele mai variate nevoi si pentru a raspunde celor mai exigente cerinte in domeniul punctelor de vanzare, al identificarii si colectarii automate de date.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *