International Lazar Company isi continua dezvoltarea

International Lazar Comshy;pany, ultimul mare transportator rutier din Romania controlat de un roman, a anuntat recent ca are in plan crearea a 3.000 de noi locuri de munca, continuandu-si astfel, programul de dezvoltare.
Potrivit domnului Ion Lazar, proprietarul companiei, Anul trecut a fost incheiat cu un profit de aproximativ 2 milioane de euro, la o cifra de afaceri de peste 90 de milioane de euro. Din totalul businessului 60% reprezinta activitatea de transport, dar am investit ?si in spatii pentru inchiriat, cum ar fi spatiul logistic pentru Leoni. Vrem sa cream peste 3.000 de noi locuri de munca, a spus el. In prezent grupul detine peste 1.000 de camioane ?si vehicule de transport marfa ?si peste 1.000 de angajati.
In prezent, in spatiul Lazar Logistics de langa Piteordm;ti functioneaza producatorul francez de cablaje Leoni, unde lucreaza circa 2.000 de salariati, potrivit declaratiilor lui Luc Nenon, ordm;eful Leoni Romania. Compania va extinde productia de la Piteordm;ti pana in 2015, pentru a livra componente inclusiv pentru ma?sinile Infiniti, brandul premium al grupului Nissan, suprafata fiind majorata la 27.000 mp, fata de 8.000 mp inainte de 2013.
Rezultatele favorabile inregistrate constant, permit dezvoltarea companiei in ciuda dificultatilor determinate de legislatie si nivel de taxare. Anterior acestui anunt, domnul Lazar, declara la un eveniment organizat de Ziarul financiar: Nu am recuperat acciza pe carburanti. Trebuia sa primesc 140.000 de euro pentru trei trimeste.
Piata transporturilor, evaluata la peste 7 miliarde de euro in cazul celor de marfuri ?si la aproape doua miliarde de euro in cazul celor de persoane, a fost sustinuta inclusiv de catre companiile de logistica, care ?si-au consolidat businessul ?si au realizat investitii in noi depozite ?si centre logistice.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *