Ingredion si-a extins gama de ingrediente

Compania Ingredion si-a extins gama de solutii din midon pentru branza procesata si analoaga, astfel incat sa poata satisface cererea crescuta pentru branza mai ieftina in regiunile emergente, cum ar fi Orientul Mijlociu si Africa de Nord, informeaza Dairy Reporter.
Corinna Faustmann, tehnolog principal al departamentului ingrediente pentru lactate la Ingredion Germania a declarat ca consumul crescut de branza procesata si analoaga in tarile in curs de dezvoltare a dus la o cerere crescuta pentru solutiile lor cu amidon.
Ceea ce vedem, in special in pietele emergente ca Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Rusia si Europa de Est este o cerere crescuta pentru branza procesata si analoaga, spune doamna Faustmann.
Oamenii din aceste regiuni nu isi pot permite o branza adevarata si cum ei nu pot avea acces usor la branza naturala, asa ca cererea pentru branza procesata si analoaga creste foarte mult. Deci cererea exista acolo, drept urmare noi am dezvoltat solutii de amidon pentru aceste aplicatii, a conchis aceasta.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *