Ingrediente pentru ceaiuri îmbogățite cu proteine izolate din zer

Ingrediente pentru ceaiuri îmbogățite cu proteine izolate din zer

Arla Foods Ingredients a identificat ceaiul cu gheață bogat în proteine ​​ca fiind următoarea mare tendință a băuturilor. Cererea de băuturi funcționale, îmbogățite crește rapid. Numai în SUA, unde vânzările au crescut cu 51% între 2014 și 2019, se preconizează că piața va avea o valoare de 819 milioane USD până în 2024.

Pentru a satisface această cerere, atât sporturile, cât și mărcile de masă caută să creeze noi produse funcționale pentru băuturi – și mulți își îndreaptă atenția spre ceai.

Ceaiul cu gheață a fost mult timp popular ca o băutură sănătoasă datorită proprietăților sale antioxidante, iar multe produse poartă acum afirmații superalimentare. O modalitate de a-și crește valoarea nutritivă este de a adăuga izolat de proteine ​​din zer (WPI).

Beneficiile WPI pentru construirea și menținerea masei musculare sunt bine cunoscute și a fost utilizat în băuturile RTD de mulți ani.

Cu toate acestea, îndeplinirea promisiunii unei băuturi bogate în proteine, menținând în același timp gustul curat și răcoritor al ceaiului, poate fi dificilă. Arla Foods Ingredients oferă trei soluții WPI stabile la procesare, care pot depăși această provocare, permițând crearea de băuturi delicioase cu ceai cu gheață bogată în proteine:

• Lacprodan® ISO.Water poate fi utilizat pentru a face băuturi stabile în UHT cu un gust curat și asemănător apei.

• Lacprodan® ISO.Clear poate fi utilizat pentru a face băuturi limpezi cu un profil natural și răcoritor de gust.

• Lacprodan® ISO.WaterShake poate fi utilizat într-un ceai cu gheață, limpede și asemănător cu apa, care oferă 20g de proteine ​​și fără zahăr sau grăsimi.

Ulrik Bank Pedersen, Director General, America de Nord, la Arla Foods Ingredients, a declarat: „Cererea de băuturi funcționale inovatoare este imensă, iar ceaiul cu gheață bogată în proteine ​​este modalitatea perfectă de a-l folosi. Unul dintre motivele pentru care ceaiul și proteinele sunt parteneri perfecti este că ambele oferă beneficii bine recunoscute pentru sănătate.

Ceaiul, care a fost băutura preferată de milioane de oameni din întreaga lume de secole, are o asociere puternică cu sănătatea. În mod similar, beneficiile proteinelor în domenii precum pierderea în greutate și creșterea musculară sunt din ce în ce mai căutate de consumatori. ”

Afirmațiile privind eticheta curată sunt deosebit de importante în segmentul ceaiului înghețat, unde există o preferință puternică pentru produsele care sunt naturale și fără zahăr.

Ulrik Bank Pedersen a adăugat: „Oferind ceaiuri cu gheață bogată în proteine, producătorii pot pune o nouă rotire în favoarea consumatorilor consacrați fără a compromite gustul. Și, spre deosebire de unele ingrediente pentru băuturi, proteinele nu determină sunetele de alarmă – de fapt este probabil să crească atracția. Indiferent dacă este vorba de un RTD sau de un shake, soluțiile noastre sunt modalitatea perfectă de a crea ceaiuri gustoase și convenabile cu gheață bogată în proteine, care potolesc setea consumatorilor conștienți de sănătate. “

Soluțiile WPI Arla Foods Ingredients pot ajuta producătorii să dezvolte ceaiuri cu conținut ridicat de proteine, cu următoarele beneficii:

-Gust zero de proteine

-Gust răcoritor de ceai cu gheață

-Extract de ceai adevărat

-Proteine ​​de înaltă calitate

-Fără zahăr

-Fara grasimi

-Fără lactoză

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *