Indagra Food: Unul dintre cele mai vizitate standuri a fost cel al firmei Linde Gaz Romania

Indagra Food: Unul dintre cele mai vizitate standuri a fost cel al firmei Linde Gaz Romania

Prezenta cu stand propriu in pavilionul central al complexului Romexpo, care a gazduit inclusiv partea tehnologica din cadrul sectiunii Indagra Food, firmaLinde GazRomanias-a bucurat atat de numerosi vizitatori, cat, mai ales, de un foarte dens program de dialoguri si negocieri cu actuali si posibili beneficiari.
Astfel, oaspetii companiei Linde Gaz au putut lua cunostinta cu ultima oferta de gaz industrial cu aplicabilitate in:
Bauturi,Produse lactate,Alimente uscate ?si produse de patiserie,Fructe si legume,Industria carnii,Ulei ?si grasimi,Alimente gata preparate ?si catering,Peordm;te ?si fructe de mare
Trebuie subliniat faptul ca Linde Gaz Romania detine o echipa experimentata de specialiordm;ti ce va poate ajuta sa raspundeti cerintelor clientilor. Tehnologiile ?si aplicatiile de ultima ora optimizeaza procesele, imbunatatesc calitatea, cresc profiturile ?si maresc termenul de valabilitate.
Aplicatiile Linde Gaz Romania in acest domeniu cuprind impregnarea cu gaz inert, carbonatarea, congelarea, racirea si ambalarea in atmosfera de protectie. De asemenea, sunt disponibile aplicatii inovative pentrutratarea apei,hidrogenarea,fumigarea,fumigarea?sihorticultura in sere.
Linde respecta toate standardele nationale ?si internationale aplicabile in domeniul industriei alimentare. Aditional, am dezvoltat o gama de echipamente de detectie gaze sub brandul G-TECTAtrade; brand.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *