Indagra 2014: Microcat prezinta noile tendinte pentru managementul eficient al deseurilor

Compania Microcat Romania are deosebita placere de a-si anunta prezenta la cel mai mare eveniment expozitional de profil din Romania, Indagra 2014.
La editia de anul acesta, noiMicrocat Romania impreuna cu partenerii nostri de la Aqua DP Technologies am pregatit pentru dumneavoastra ultimele inovatii in domeniul biotehnologiilor si protectiei mediului si va asteptam la standul nostru cu numarul 34 din pavilionul C2, pentru a gasi impreuna solutiile adaptate nevoilor Dvs.
Daca doriti sa participati la eveniment Microcat Romania va poate pune la dispozitie invitatii cu acces gratuit la eveniment. Este necesar doar sa ne scrieti pe contact@microcat.ro mentionand urmatoarele:
– Institutia sau firma pe care o reprezentati
– Numele delegatului
– Date de contact E-mail, numar de telefon
– Adresa la care se poate trimite invitatia.
Microcat Romania ofera biotehnologii de cea mai buna calitate, obtinute in urma a 60 de ani de cercetare ?si inovare. Biopreparatele Microcat, rezolva problemele intalnite frecvent in statii de epurare, canalizari, statii de pompare, managemantul dejectiilor, managemantul emisilor de Amoniac, Hidrogen Sulfurat, etc.
Biopreparatele contin microorganisme naturale specializate pe descompunerea materiei organice din apele uzate, dejectii, terenuri contaminate, suprafete solide etc. Utilizand Biopreparatele noastre regulat va garantam o scadere a costurilor totale de exploatare.
Va asteptam la standul nostru pentru a va oferii solutii ecologice ?si eficiente pentru afacerea dumneavoastra.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *