In T1, Coca-Cola HBC Romania a inregistrat o crestere de cca 9 %

In T1, Coca-Cola HBC Romania a inregistrat o crestere de cca 9 %

Coca-Cola HBC Romania, liderul pietei de bauturi racoritoare, a inregistrat un avans de 8-9% high single digits al vanzarilor in volum in primul trimestru din acest an fata de perioada similara a anului trecut, se arata in ultimul raport al companiei-mama Coca-Cola Hellenic.
Am inregistrat o creordm;tere a volumelor vandute in Nigeria, Romania ?si Polonia, care compenseaza vanzarile slabe din Rusia. Bauturile carbogazoase, apa ?si baushy;turile energizante s-au vanshy;dut bine, se arata in rashy;portul citat. Astfel, imbuteshy;liatorul ramane pe plus dupa ce ?si anul trecut a raportat o creordm;tere a volumelor vandute.
Volumele au crescut in Romania, pentru al cinshy;cilea trimestru consecutiv inregistrand o creordm;tere de o cifra. Am crescut bine in toate categoriile, incepand cu bauturile carbogazoase, vanzari sustinute de apa ?si suc. De asemenea, bauturile vandute la bax au crescut cu 1,8 puncte procentuale, vanzari represhy;zentate de bauturi carbogashy;zoase, arata raportul comshy;paniei Coca-Cola Hellenic privind vanzarile inregistrate de divizia din Romania a multinationalei in primele luni ale acestui an, informeaza Ziarul financiar.

infoalimentMAGAZIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *